Tarmanalyse

I en tarmanalyse laves en afføringsprøve, som sendes til laboratoriet. Her undersøges for en lang række bakterier, svampe og parasitter. Derudover undersøges også en lang række andre markører, der fortæller om din tarms og fordøjelses tilstand. Med sådan en test er det muligt at gå mere målrettet til værks i arbejdet med din sundhed.

Testen er et nyttigt værktøj, hvis du døjer med symptomer fra fordøjelsen som luft i maven, oppustethed, ondt i maven, diarre eller forstoppelse, da det er tegn på en ubalanceret tarmflora. Måske har du prøvet alt muligt uden at finde din vej ud af problemerne, og så kan det være godt med et kig ind i hvem der bebor din tarm, og om de er venner eller fjender.

Hvis vi har problemer med fordøjelsen og tarmfloraen, kan der opstå hullet tarm (leaky gut) og derved kan skadelige stoffer i tarmen komme ind i kroppen. Det kan skabe mange problemer og give inflammation, med en lang række symptomer som f.eks. allergier, fødevareintolerancer, eksem eller andre hudproblemer, træthed, koncentrationsproblemer, hovedpine eller bare at man hele tiden skranter og ikke rigtig kan komme til hægterne.

Der findes flere forskellige tests og priserne ligger mellem kr. 2.999,- og 3.795,- + konsultation.

Book en afklaringssamtale eller kontakt mig på telefon eller e-mail, hvis du ønsker at bestille en test.

JA TAK!

Jeg vil gerne have et kvarters  gratis og uforpligtende samtale hvor vi sammen finder ud af, om ernæringsterapi kan skabe positiv forandring for mig.