Fødevareintolerance-test

Er der fødevarer, du ikke tåler, og synes du, at det er svært at gennemskue hvad det er, så er det muligt at teste det

Hvis du spiser noget du ikke tåler, reagerer dit immunforsvar. Det kan give mange og nogle gange uforklarlige symptomer. Hvis du har en oplevelse af, at der er flere ting, du ikke tåler, kan det nogle gange være en god ide at teste sig frem til hvilke fødevarer, der skaber problemer. Du kan også vælge at lave en eliminationsdiæt, hvor de fødevarer, du mener at du ikke tåler, udelukkes i 6 uger, men det kan være besværligt at gennemføre, og især hvis der er mange fødevarer, du mistænker.

Måske er det nyt for dig, at du pludselig begynder at reagere på det, du spiser. Måske synes du, at der kommer flere og flere ting til listen af ting, der giver dig enten ondt i maven eller andre fordøjelsessymptomer, allergiske reaktioner eller måske hovedpine eller hudproblemer.

Med denne test kan vi teste IgG antistoffer på 184 fødevarer, og derved umiddelbart få indblik i hvad der er uhensigtsmæssigt for dig. Med den i hånden er det muligt at lave en meget målrettet plan for hvordan du skal komme dine helbredsproblemer til livs uden at skulle gætte os frem.

Pris: kr. 2.495,- + konsultation

JA TAK!

Jeg vil gerne have et kvarters  gratis og uforpligtende samtale hvor vi sammen finder ud af, om ernæringsterapi kan skabe positiv forandring for mig.