Sådan foregår det

Forud for din første konsultation beder jeg dig udfylde et symptomskema, som du skal sende til mig sammen med en 3 dages kostregistrering. 

Vores første møde varer ca. 1-1,5 time, og her optager jeg en grundig journal. Vi går igennem din historie og dine problemstillinger, og vi ser på dine symptomer og din kostregistrering. En vigtig del af vores møde er at få afklaret din målsætning og hvilke faktorer, der skal tages hensyn til, så jeg kan lave en plan, der passer til dig, og som du kan overskue. 

Alt dette vil gøre det muligt for mig at forberede en plan til dig, for det forløb, jeg mener der skal til, for at du kan få det godt igen. Denne plan udarbejder jeg til næste gang vi ses.

Det får du ud af et forløb

Det vigtigste du får ud af at opsøge mig er den forandring, du vil opleve i dine symptomer. Når du får de nye vaner godt forankret, vil du opleve en forbedret livskvalitet, som du ikke vil være foruden igen.

Dette får du konkret af værktøjer:

Det er muligt at købe forskellige laboratorie-tests. Herunder ser du eksempler på hvad det kunne være:

  • Tarmanalyse: en afføringsprøve, der undersøger tarmen for bakterier, svampe og parasitter m.m.
  • Fødevareintolerance-test: her undersøges for antistoffer på over 180 fødevarer
  • Energi-test: her undersøges en lang række aminosyrer, vitaminer og mineraler, som indgår i kroppens energiproduktion
  • DNA tests: for dig, der ønsker at kende dine gen-variationer og dermed hvordan du kan optimere din sundhed

JA TAK!

Jeg vil gerne have et kvarters  gratis og uforpligtende samtale hvor vi sammen finder ud af, om ernæringsterapi kan skabe positiv forandring for mig.