Sådan foregår det

Forud for din første konsultation beder jeg dig udfylde et symptomskema, som du skal sende til mig sammen med en 3 dages kostregistrering. 

Vores første møde varer ca. 1 time, og her optager jeg en grundig journal. Vi går igennem din historie og dine problemstillinger, og vi ser på dine symptomer og din kostregistrering.

En vigtig del af vores møde er at få afklaret din målsætning og hvilke faktorer, der skal tages hensyn til, så jeg kan lave en plan, der passer til dig, og som du kan overskue. 

Alt dette vil gøre det muligt for mig at forberede en plan til dig, for det forløb, jeg mener der skal til, for at du kan få det godt igen. Denne plan udarbejder jeg til næste gang vi ses.

Det får du ud af et forløb

Det vigtigste du får ud af at opsøge mig er den forandring, du vil opleve i dine symptomer. Når du får de nye vaner godt forankret, vil du opleve en forbedret livskvalitet, som du ikke vil være foruden igen.

Dette får du konkret af værktøjer:

Laboratorie-tests

Det er muligt at købe forskellige laboratorie-tests. Herunder ser du eksempler på  hvad det kunne være:

  • Tarmanalyse: en afføringsprøve, der undersøger tarmen for bakterier, svampe, parasitter og en lang række fordøjelsesmarkører
  • Fødevareintolerance-test: her undersøges for antistoffer på over 180 fødevarer
  • Organix-test: En test, der er rigtig god for dig, der mangler energi. Her undersøges en lang række aminosyrer, vitaminer og mineraler, som indgår i kroppens energiproduktion
  • Metabolomix: Dette er storebrog til Organix. En meget udvidet test, der kommer hele vejen rundt om dig med vitaminer, mineraler, fedtsyrer, toxiner og meget mere
  • DUTCH-test: Er der hormonelle ubalancer er denne test særlig god. Her måles stresshormoner, kønshormoner og en række andre betydningsfulde markører
  • Stofskifte-test: Har du kun fået målt TSH hos lægen? eller måske også T4 – men der er utroligt mange andre oplysninger, der er nødvendige for at forstå den bagvedliggende årsag til dine ubalancer. Dem får du i denne test.
  • DNA tests: for dig, der ønsker at kende dine gen-variationer og dermed hvordan du kan optimere din sundhed og forebygge sygdom

Når du kommer til en konsultation hos mig vurderer vi sammen om en test er nødvendig for dig. Ofte kan vi komme i gang med mange forbedringer uden, men ind imellem giver det rigtig god mening med noget mere data. 

Tankefeltterapi

Tankefeltterapi er en metode til at arbejde med tanker, følelser og handlinger, du oplever som uhensigtsmæssige og som giver dig ubehag. Vi laver din krops helt individuelle tapping-sekvens ved at teste os frem til det via en kinesiologisk arm-test. Derefter “tapper” vi på punkterne og ophæver derved det ubehag, som vi arbejder med. Det er en utrolig effektiv og meget nænsom teknik. Ring til mig på 22410133 hvis du vil høre mere. 

JA TAK!

Jeg vil gerne have et kvarters  gratis og uforpligtende samtale hvor vi sammen finder ud af, om ernæringsterapi kan skabe positiv forandring for mig.