Energi-test

Denne test, som også hedder en Organix test, måler på de aminosyrer, vitaminer og mineraler, som skal bruges i cellernes energiproces. Inde i vores celler har vi mitokondrier og inde i dem omdannes vores næringsstoffer til energi, som kroppen bruger til alle dens funktioner.

Der er brug for en lang række næringsstoffer, for at vi kan producere energi i optimale niveauer. For det første kræver det næringsstoffer at få næringsstofferne ind over mitokondriernes membraner. Inde i mitokondrierne sker der en længere proces, der involverer mange enzymer, før næringsstofferne er blevet til energi. Disse næringsstoffer skal komme fra vores mad og eventuelt tilskud, hvis du i perioder har brug for det. Hvis du mangler de rigtige næringsstoffer, vil din energiproduktion være lavere, og du vil opleve træthed, og når der ikke er energi til kroppen, vil du også kunne opleve andre følgesymptomer.

I denne test undersøges netop for disse næringsstoffer, som er specfikke vitaminer, mineraler og aminosyrer. Desuden analyseres markører for oxidativt stress, afgiftning, bakterier m.m.

Dette er en god test hvis du oplever uforklarlig træthed, men da den analyserer på en lang række næringsstoffer, er den også rigtig god hvis du ønsker at optimere din sundhed mere målrettet.

Pris: 2.595,- + konsultation

JA TAK!

Jeg vil gerne have et kvarters  gratis og uforpligtende samtale hvor vi sammen finder ud af, om ernæringsterapi kan skabe positiv forandring for mig.