Få din krop i balance og energien tilbage!

få første konsultation for kun 350 kr.

Dette er for dig, hvis:

Er det sådan du har det?

Hvis det er, så behøver du ikke at lede længere, for jeg kan hjælpe dig – og lige nu får du som ny klient den første konsultation til kun 350 kr.

5/5
"Med omlægningen af min kost og de rigtige tilskud af vitaminer og mineraler fik jeg det hurtigt meget bedre"
- Katrine Nørholm

Er du klar til at føle dig frisk igen?

Vil du have energien tilbage?

Der kan være mange årsager til træthed og manglende energi, som f.eks.

Først når vi forstår rod-årsagen, der ligger bag dine symptomer, kan vi sætte målrettet ind og genoprette balancen. Det er netop det, jeg hjælper dig med.

Gør maden til din naturlige medicin

Og få det liv, du virkelig ønsker!

Jeg kan hjælpe dig med at finde ud af, hvilken kost lige netop din krop har brug for. Jeg hjælper dig med struktur, guidelines, støtte og coaching, der fører til et liv med færre eller slet ingen gener og en markant forbedret livskvalitet.

Mine klienter døjer ofte med:

og meget meget mere….

Kosten er et af de vigtigste steder at starte, når man har problemer med kroppen. Uden den rigtige kost, har kroppen ikke det, den skal bruge til at skabe balance – og det er ubalancerne, der giver dig de forskellige symptomer

Mine klienter siger…

“Nu har jeg en glad mave og en krop, der er lige så begejstret”

Lone har hjulpet mig med at rydde op i den jungle af kostråd jeg har forsøgt at følge de sidste mange år. Glutenfri, antiinflammatiorisk, keto, Lchf er oversat til noget jeg nemmere kan forholde mig til til hverdag og fest. Nu har jeg en glad mave og en krop der er lige så begejstret, og jeg vil gerne anbefale enhver der døjer med fordøjelsen et forløb hos Sanovita!  —–   Karen Fly Melander

“Jeg har formået at integrere en sundere livsstil i mit meget travle liv”

Jeg har fulgt et ernæringsterapeutisk forløb hos Lone Feldthaus hvilket har hjulpet mig godt på vej til at spise sundere. Jeg har oplevet Lone som et fagligt kompetent og meget engageret menneske. Jeg har i hele forløbet følt mig tryg og tilpas i Lones selskab. Lone har været god til at korrigere forløbet i forhold til min livssituation, så jeg har formået at integrere en sundere livsstil i mit meget travle liv. Jeg kan varmt anbefale et forløb hos Lone Feldthaus. —– Janne Danielsen

“Jeg havde prøvet alt – uden synderlig succes – Men så stødte jeg på Lone…”

Den bedste gave, jeg har givet mig selv, har jeg fået af Lone Feldthaus, Sanovita klinik. Efter mange års skavanker endte jeg , som 67 årig, med hjerteproblemer, forhøjet kolesterol, forhøjet blodtryk, ledsmerter,  muskelsmerter, overvægt og astma / allergi ! Jeg havde prøvet alt – uden synderlig succes – Men så stødte jeg på Lone og hun hjalp mig ud af den dårlige spiral og ind i et nyt liv ! Nu har jeg fået koden til selv at bestemme om jeg vil være syg eller rask. Jeg er meget taknemmelig. —–   Jane Martiny

“Med den rigtige fordeling af madens nærings-indhold på tallerkenen, fik jeg det hurtigt bedre i krop og sind”

Stress og medicinering imod for højt blodtryk igennem de sidste 2½ år, sendte mig hen til Lone Feldthaus. Jeg var ked af bivirkningerne, og ville i gang med nedtrapning af medicinen. Alternativ behandling tiltaler mig mere end nogensinde, og mad som medicin måtte være grundpillen i ernæringsterapeutisk behandling, tænkte jeg. Og der var også lige et par symptomer, da maven ikke fungerede helt som den skulle.   Og så sad jeg pludselig der ved min første konsultation i en rar og tryg atmosfære. Forinden havde jeg udfyldt et 3-dages kostskema med spørgsmål om mit liv, symptomer, evt. sygdomme og ubalancer. Og igennem samtalerne i det aftalte forløb, blev jeg hurtigt klogere på sammenhængene med mine symptomer.   En struktur med masser af ro omkring de 3 hovedmåltider, der anbefales, blev mit udgangspunkt. Og med den rigtige fordeling af madens nærings-indhold på tallerkenen, fik jeg det hurtigt bedre i krop og sind.   Efter nogle måneder med opfølgning, kan jeg med glæde sige at livsstilsændringen vitterligt har været med til at sænke blodtrykket, samt at ubalancerne føles genoprettet. Nu handler det om at holde fast og glæde sig over fremgangen.   Tak for godt samvær og god behandling, Lone. Du er hermed klart anbefalet. —– Mona Larsen, sanger  

“Med hendes hjælp blev det nemmere for mig, end jeg nogensinde havde forestillet mig, at omlægge min kost…”

I 2019 konsulterede jeg Lone med henblik på at få hjælp til en kostomlægning og for at få mere viden om kostens indvirkning på krop og psyke. Lone er en passioneret formidler og har omfattende ernæringsmæssig og fysiologisk viden og indsigt. Med hendes hjælp blev det nemmere for mig, end jeg nogensinde havde forestillet mig, at omlægge min kost, undgå glutenprodukter og finde rundt i junglen af kost- og vitamintilskud. Derudover fik jeg gode tips til opskrifter og butikker, hvor jeg kunne finde de produkter jeg skulle bruge. Jeg henvendte mig med nogle specifikke fysiske udfordringer, og med omlægningen af min kost og de rigtige tilskud af vitaminer og mineraler fik jeg det hurtigt meget bedre. Derudover røg der også lige nogle kilo af sidebenene og det var jo bare en ekstra bonus. Mine varmeste anbefalinger til Lone. —– Katrine Nørholm

“..som bonus har jeg tabt 7 kg”

Det går godt her hos mig efter vores første opfølgning. Jeg følger planen og har fuldstændig vænnet mig til den nye måde at leve på (som bonus har jeg også tabt 7 kg 😊), og de fleste dage mærker jeg ikke noget i maven. Jeg har stagdigvæk lidt ondt i kroppen og leddene, men jeg synes, at det bliver langsomt bedre. —– Rannvá Clarlund

Den første konsultation

alt dette får du når vi mødes første gang

Vi starter altid konsultationen med at tale om dine mål, ønsker og behov, så jeg kan tilbyde en plan, der er skræddersyet til DIG.

Under den første konsultation vil jeg identificere hvilke ubalancer i kroppen, der ligger bag dine symptomer. Jeg vil afdække hvad der påvirker dit helbred negativt, og hvordan vi kan ændre det.

Vi vil også se på hvilke følelsesmæssige problemstillinger, der evt. knytter sig til dine symptomer, da det hele hænger sammen. 

Undervejs vil jeg forklare sammenhænge for dig, så du får en forståelse af, hvad det er, der giver dig de symptomer, som du oplever. 

Med andre ord: Du vil gå hjem med en klarere forståelse af, hvad der forårsager dine problemer, og mit oplæg til dig om, hvad der er nødvendigt for at løse dem helt naturligt. 

Konsultationen foregår i mine lokaler på Østerbro, tæt på Nordhavn og Trianglen Station. 

Hvem er jeg?

Jeg hedder Lone Feldthaus, og er uddannet ernæringsterapeut fra Center for Ernæring og Terapi i København. Det er en 3-årig uddannelse, der bygger på principperne fra det der hedder functional medicine, og som dybest set handler om, hvordan kost og livsstilsændringer kan påvirke vores helbred, så vi får det mærkbart bedre.

Jeg er dybt fascineret af kroppens komplekse reguleringsmekanismer og vores afhængighed af – og sameksistens med – en bakterierig tarmflora. Det er utroligt forunderligt, hvordan vi ved at ændre på det, vi spiser, kan opleve små mirakler. Udover menneskekundskabsdelen af ernæringsterapien har jeg også en uddannelse som NLP master practitioner, og er ved at færdiggøre en uddannelse som tankefeltterapeut.

Dette gør mig i stand til at hjælpe dig igennem den forandring, som du skal lave, når du vil ændre på dine kost- og livsstilsvaner samt at håndtere uhensigtsmæssige følelser, der giver sygdom eller står i vejen for bedring.

Hvis du er en af de utroligt mange mennesker, der døjer med symptomer og ubehag, så vil jeg opfordre dig til at kontakte mig, så vi kan undersøge om det er noget, jeg kan hjælpe dig med at komme til livs. 

Sanovita v. Lone Feldthaus

Telefon: 22 41 01 33
© 2021

Privatlivspolitik

JA TAK!

Jeg vil gerne have et kvarters  gratis og uforpligtende samtale hvor vi sammen finder ud af, om ernæringsterapi kan skabe positiv forandring for mig.